Τρόποι Αποστολής-Επιστροφές

 

Οι αγορές που πραγματοποιούνται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα αποστέλονται μέσω Courier σε 2 - 6 ημέρες και αποστέλονται βάσει της μεθόδου αποστολής που έχετε επιλέξει κατά τη διαδικασία του checkout.

 

Παρακαλούμε να βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση που έχετε εισάγει είναι σωστή , καθώς θα είναι αδύνατον να διορθωθεί κατόπιν της αποστολής της παραγγελίας σας.

 

Σε περίοδο εκπτώσεων ή προσφορών οι προθεσμίες παραλαβής μπορεί να είναι μεγαλύτερες των εκτιμώμενων.Η εταιρία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα προϊόντα εντός των ανωτέρω εργασίμων ημερών, ενώ επιφυλάσσεται για τις περιπτώσεις τυχόν εμφάνισης ελλείψεων σε προϊόντα, οπότε ο χρόνος αποστολής θα διαφοροποιείται, για το οποίο θα ενημερωθείτε σχετικώς από την εταιρεία.

 

Αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

 

Επιστροφές

 

Μπορείτε να επιστρέψετε τα προιόντα που έχετε αγοράσει απο το ηλεκτρονικό κατάστημα μας www.manitu.gr εντός 14 ημερών.

 

Για επιστροφές θα πρέπει οπωσδήποτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 210-9923085 ή με email στο info@manitu.gr

 

Δεν γίνονται αποδεκτές επιστροφές εάν δεν έχει προηγηθεί τηλεφωνική ή ηλεκτρονική επικοινωνία.

 

Για να πραγματοποιηθεί η αλλαγή, τα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση και συσκευασία, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί και να μην έχει αφαιρεθεί το καρτελάκι.

 

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα πρέπει απαραίτητα να συνοδεύονται από το νόμιμο παραστατικό πώλησης (απόδειξη), το οποίο θα εσωκλείεται εντός του δέματος.

 

Το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη

 

Διεύθυνση επιστροφών:

ΜΑΝΙΤU
Μανιός Η Κωνσταντίνος
Ποσειδώνος 51
Ηλιούπολη 16345
Αθήνα
210-9923085
210-9735881